Teledyne FLIR on julkaissut uuden FLIR E8 Pro lämpökameran, joka laajentaa tuttua FLIR Ex-sarjaa entistä monipuolisemmalla lämpökameralla. FLIR E8 Pro lämpökameran uusiin ominaisuuksiin lukeutuu sisäänrakennettu Ignite pilvipalveluyhdistettävyys, entistä suurempi 3,5” ja paremmalla 640 x 480 resoluutiolla varustettu kosketusnäyttö, paranneltu 5 MP valokuvakamera, sisäänrakennettu taskulamppu sekä paranneltu entistäkin helppokäyttöisempi käyttöliittymä.

Uudistunut FLIR E8 Pro lämpökamera on erittäin monipuolinen, mutta helppokäyttöinen lämpökamera, joka soveltuu erinomaisesti sähkölaitteistojen lämpökuvaukseen, teollisuuden kunnossapidon tarkistuksiin sekä mekaanisten laitteistojen vianetsintään ja diagnostiikkaan. FLIR E8 Pro lämpökamera täyttää ST-kortin (53.62) määräämät lämpökameramallin vähimmäisvaatimukset sähkölaitteistojen lämpökuvaukseen.

TYYPILLISET KÄYTTÖKOHTEET

FLIR IGNITE PILVIPALVELU

Lämpökameralla otetut lämpökuvat ja niiden sisältämät mittaustiedot, sekä käyttäjän kommentit voidaan siirtää langattomasti Ignite pilvipalveluun. Lämpökuvien tallentaminen, analysointi ja raportointi onnistuu suoraan Ignite pilvipalvelun avulla tai vaihtoehtoisesti kuvat voidaan siirtää automaattisesti pilvestä FLIR Thermal Studio ohjelmistoon entistä tarkempaa analysointia ja raportointia varten. Ignite-pilvipalvelu toimii selaimella, joten sitä voidaan käyttää helposti niin PC kuin Mac-koneissa sekä mobiililaitteilla

HUIPPULUOKAN KESTÄVYYS

320 x 240 IR-resoluutio ja 5 MP valokuvakamera yhdessä MSX-yhdistelmäkuvan kanssa tuottavat lämpökuvia, joihin on lisätty valokuvakameran yksityiskohdat. Tuloksena on reaaliaikaisesti tuotettu entistä helpommin tulkittavissa oleva kuva ilman, että lämpökuvan laadusta tarvitsee tinkiä.

1-kosketuksen lämpötila-asteikon säätö mahdollistaa lämpökuvan kontrastin muuttamisen yhdellä kosketusnäytön painalluksella. Aikaa säästyy, kun lämpötila-asteikkoa ei tarvitse enää säätää manuaalisesti vaan pelkästään painalla haluttua pistettä kosketusnäytöllä ja kamera säätää lämpötila-asteikon automaattisesti.

3,5” kosketusnäyttö mahdollistaa entistä nopeamman ja sulavamman tavan tehdä muistiinpanoja tallennettaviin kuviin, kun kosketusnäyttö toimii myös näppäimistönä.