Scion PTM

PILVILAVELU JA ANALYSOINTIOHJELMISTO

FLIR Ignite™

FLIR Ignite on helppokäyttöinen pilvipalvelu ja lämpökuvien analysointiohjelmisto. Lämpökameralla otetut lämpökuvat ja niiden sisältämät mittaustiedot, sekä käyttäjän kommentit voidaan siirtää langattomasti Ignite pilvipalveluun. Lämpökuvien tallentaminen, analysointi ja raportointi onnistuu suoraan Ignite pilvipalvelun avulla tai vaihtoehtoisesti kuvat voidaan siirtää automaattisesti pilvestä FLIR Thermal Studio ohjelmistoon entistä tarkempaa analysointia ja raportointia varten. Ignite-pilvipalvelu toimii selaimella, joten sitä voidaan käyttää helposti niin PC kuin Mac-koneissa sekä mobiililaitteilla. 

1 GB tallennustila on pilvipalvelussa ilmainen.

LANGATON KUVIEN SIIRTO

Siirrä lämpökuvat langattomasti WiFi yhteyden avulla FLIR Ignite pilvipalveluun.

ANALYSOINTI JA KUVIEN MUOKKAUS

Analysoi ja muokkaa kuvat helppokäyttöisessä selainpohjaisessa FLIR Ignite ohjelmistossa.

PIKARAPORTOINTI

Luo lämpökuvista selkeät raportit PDF -muodossa tai siirrä kuvat Thermal Studio ohjelmistoon yksityiskohtaisempaa raportointia varten.

YHTEENSOPIVAT LÄMPÖKAMERAT

FLIR ONE Edge PRO

FLIR ONE Edge Pro

Langattomasti yhdistettävä uuden sukupolven mobiililämpökamera iOS ja Android älylaitteille.

FLIR ONE Pro

Kiinteästi iOS ja Android mobiililaitteeseen kiinnitettävät lämpökamerat

FLIR C3-X & C5

Taskukokoinen ja työmaa olosuhteisiin suunniteltu kestävä kotelointi.

FLIR E8 Pro tuotekuva

FLIR E8 Pro

Uutuus malli monipuoliseen lämpökuvaukseen Ignite pilvipalvelulla ja kosketusnäytöllä.

FLIR Cx5 lämpökamera

FLIR Cx5

ATEX Lämpökamera räjähdysalttiisiin ympäristöihin. FLIR Cx5 on nopea ja helppokäyttöinen lämpökamera teollisuusympäristöön.

FLIR Exx

Uudistunut luokkansa suorituskykyisin lämpökamerasarja laadukkailla optiikoilla, kosketusnäytöllä ja monipuolisilla mittaustyökaluilla. Suunniteltu ammattilaisille päivittäiseen käyttöön.

FLIR T5xx

Erittäin ergonomisella T-sarjan runkomallilla varusteltu lämpökamerasarja, joka soveltuu erityisesti haastaviin energiatuotannon, sähkönjakelun tai valmistus-teollisuuden tutkimuksiin ja mittauksiin.

FLIR T8xx

180° kääntyvällä optisella lohkolla, etsimellä ja 4″ LCD-näytöllä varusteltu lämpökamerasarja sähköalan ammattilaisille ja muille lämpökuvauksen parissa työskenteleville.