FLIR TGxxx

Pistelämpökameralla näet kylmät ja kuumat kohdat, jotka voivat olla merkki sähköviasta, mekaanisesta viasta, ilmavuodosta tai vesivuodosta.

FLIR ONE Edge PRO

FLIR ONE Edge Pro

Langattomasti yhdistettävä uuden sukupolven mobiililämpökamera iOS ja Android älylaitteille.

FLIR ONE Pro

Älypuhelimeen tai tablettiin kiinnitettävä lämpökamera, joka auttaa löytämään silmälle näkymättömät ongelmat nopeammin kuin koskaan.

FLIR C3-X & C5

Uusi taskukokoinen lämpökamerasarja, jossa yhdistyy pieni koko ja työmaaolosuhteisuhteisiin suunniteltu kestävä kotelointi.

FLIR Ex-XT

Suorituskykyinen lämpökamerasarja laajalla lämpötila-alueella, MSX-ominaisuudella ja pudotuskestävällä koteloinnilla.

FLIR Cx5 lämpökamera

FLIR Cx5

ATEX Lämpökamera räjähdysalttiisiin ympäristöihin. FLIR Cx5 on nopea ja helppokäyttöinen lämpökamera teollisuusympäristöön.

FLIR Exx

Uudistunut luokkansa suorituskykyisin lämpökamerasarja laadukkailla optiikoilla, kosketusnäytöllä ja monipuolisilla mittaustyökaluilla. Suunniteltu ammattilaisille päivittäiseen käyttöön.

FLIR T5xx

Erittäin ergonomisella T-sarjan runkomallilla varusteltu lämpökamerasarja, joka soveltuu erityisesti haastaviin energiatuotannon, sähkönjakelun tai valmistus-teollisuuden tutkimuksiin ja mittauksiin.

FLIR T8xx

180° kääntyvällä optisella lohkolla, etsimellä ja 4″ LCD-näytöllä varusteltu lämpökamerasarja sähköalan ammattilaisille ja muille lämpökuvauksen parissa työskenteleville.

FLIR T1020

Markkinoiden suorituskykyisin kannettava lämpökamera joka soveltuu käyttäjille, jotka tarvitsevat työssään HD-resoluutiota, erittäin tarkkoja mittaustuloksia ja mahdollisimman matalaa herkkyyttä.