Tutustu lämpökuvauksen sovellusalueisiin KANNETTAVAT Huomioitavia asioita lämpökameran valinnassa LÄMPÖKAMERAT

FLIR ONE Pro

Älypuhelimeen tai tablettiin kiinnitettävä lämpökamera, joka auttaa löytämään silmälle näkymättömät ongelmat nopeammin kuin koskaan.

FLIR Cx

Lämpökamerasarja, jossa yhdistyy pieni koko ja työmaaolosuhteisuhteisiin suunniteltu kestävä kotelointi.

FLIR C5

Uusi taskukokoinen lämpökamera, jossa yhdistyy pieni koko ja työmaaolosuhteisuhteisiin suunniteltu kestävä kotelointi.

FLIR Ex-XT

Suorituskykyinen lämpökamerasarja laajalla lämpötila-alueella, MSX-ominaisuudella ja pudotuskestävällä koteloinnilla.

FLIR Exx

Luokkansa suorituskykyisin lämpökamerasarja on suunniteltu ammattilaisille päivittäiseen käyttöön. Laitteissa on kapasitiivinen kosketusnäyttö, laadukkaat optiikat ja monipuoliset mittaustyökalut.

FLIR T5xx

Erittäin ergonomisella T-sarjan runkomallilla varusteltu lämpökamerasarja, joka soveltuu erityisesti haastaviin energiatuotannon, sähkönjakelun tai valmistus-teollisuuden tutkimuksiin ja mittauksiin.

FLIR T560

Huippuresoluutiolla varustettu lämpökamera, joka soveltuu erityisesti vaativiin rakennusten, teollisuuden ja tuotekehityksen tutkimussovelluksiin.

FLIR T8xx

180° kääntyvällä optisella lohkolla, etsimellä ja 4″ LCD-näytöllä varusteltu lämpökamerasarja sähköalan ammattilaisille ja muille lämpökuvauksen parissa työskenteleville.

FLIR T1020

Markkinoiden suorituskykyisin kannettava lämpökamera joka soveltuu ammattilaisille, jotka tarvitsevat työssään HD-resoluutiota, erittäin tarkkoja mittaustuloksia ja mahdollisimman matalaa herkkyyttä.