MEISTÄ

Infradex Oy on perustettu vuonna 1987 ja olemme perustamisestamme asti olleet maan johtava lämpökuvausjärjestelmien maahantuoja, huoltoliike ja lämpökuvauksen sekä infrapunatekniikan kouluttaja. Maahantuomme ja markkinoimme ammattikäyttöön soveltuvia lämpökuvausjärjestelmiä, testaus- ja mittalaitteita ja optisia tarkastuslaitteita. Toimimme ainoana Suomessa lämpökameratekniikan asiantuntijana lähes jokaisella sovellusalueella.

Toimistomme sijaitsee Vantaalla, mistä käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Myymme ja maahantuomme, sekä huollamme ja kalibroimme FLIR-lämpökameroita. Tämän lisäksi järjestämme lämpökuvaukseen liittyviä koulutuksia ja seminaareja, sekä tarjoamme teknistä tukea lämpökuvauskaluston ja ohjelmistojen käyttöön.

Lämpökamerainvestoinnin yksi tärkeimmistä osa-alueista on juuri asiantunteva koulutus lämpökameran käyttöön, lämpökuvan tulkintaan, lämpösäteilyn käyttäytymiseen sekä termistöön ja ohjelmistoihin. Lisäksi kokenut henkilökuntamme on erikoistunut tuottamaan asiakaskohtaisia lämpökuvausratkaisuja.

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat FLIR Systems, Extech, Retrotec sekä CI systems.

YHTEYSTIEDOT

Myynti ja asiakaspalvelu: +358 9 876 1011
Huolto ja tekninen tuki: +358 9 876 1011
Sähköposti: info@infradex.fi

Avoinna: Ma-pe klo 9.00 – 16.00
Osoite: Ansatie 5 D, 01740 Vantaa

FLIR-lämpökamerat
Extech testi- ja mittauslaitteet
Retrotec
CI-Systems