Lämpökameran huolto ja kalibrointi

Kalibrointipalvelut

Kalibroinnin tarkastus 1 tai 2 vuoden välein on vaatimuksena tai suosituksena sovellusalueesta ja työn tilaajasta riippuen.
Joillain yrityksillä ja kaupungeilla sisäisten laatujärjestelmien määräykset velvoittavat lämpökamerakuvaajien kalibroimaan laitteet vuosittain. Rakennusten lämpökuvaukseen käytettävien kameroiden kalibroinnin tarkastamisen osalta on vakiintuneeksi käytännöksi Suomessa muodostunut kahden vuoden periodi.

Mikäli mittalaite näyttää mielestäsi vääriä arvoja tai aikaa edellisestä tarkastuksesta on kulunut lähes kaksi vuotta suosittelemme lähettämään laitteen meille huoltoon.

Mikäli haluat tiedustella oman kamerasi huollolle aikaa, lähetä huoltoilmoituksesi osoitteeseen huolto@infradex.fi tai täytä lomake sivun alla olevasta painikkeesta.

Kalibroinnin tarkastus
EUR (ALV 0%)
Lisälinssin kanssa
+120 °C
275 €
385 €
+350 °C
363 €
430 €
+650 °C
649 €
748 €
+900 °C
869 €
968 €

Huoltotunti 80 € + alv.

Huoltopalvelut, lisävarusteet ja takuuasiat

Toimimme tiiviissä yhteistyössä Virossa ja Ruotsissa sijaitsevien FLIR-huoltojen kanssa. Ennen kameran lähettämistä huoltoon, on tärkeää tehdä huoltoilmoitus, jossa kameran sarjanumero (s/n) mainitaan. Huollon vasteajat vaihtelevat noin kahden ja neljän viikon välillä.

Kauttamme saa hankittua lisävarusteita FLIR-lämpökameroihin. Usein kysyttyjä varusteita ovat esim. optiikan suojat ja akut.