LÄMPÖKAMERAN HUOLTO

Lämpökameran huolto ja kalibrointi

Kalibrointipalvelut

Kalibroinnin tarkastus 1 tai 2 vuoden välein on vaatimuksena tai suosituksena sovellusalueesta ja työn tilaajasta riippuen.
Joillain yrityksillä ja kaupungeilla sisäisten laatujärjestelmien määräykset velvoittavat lämpökamerakuvaajien kalibroimaan laitteet jopa vuosittain. Rakennusten lämpökuvaukseen käytettävien kameroiden kalibroinnin tarkastamisen osalta on vakiintuneeksi käytännöksi Suomessa muodostunut kahden vuoden periodi.

Mikäli mittalaite näyttää mielestäsi vääriä arvoja tai aikaa edellisestä tarkastuksesta on kulunut lähes kaksi vuotta suosittelemme lähettämään laitteen meille huoltoon.

Mikäli haluat tiedustella oman kamerasi huollolle aikaa, lähetä huoltoilmoituksesi osoitteeseen huolto@infradex.fi tai täytä lomake sivun alla olevasta painikkeesta.

Kalibroinnin tarkastus
EUR (ALV 0%)
Lisälinssin kanssa
+120 °C
250 €
350 €
+350 °C
330 €
430 €
+650 °C
590 €
680 €
+900 °C
790 €
880 €

Huoltotunti 80 € + alv.

Ohjelmistopäivitykset

Teemme myös FLIR lämpökameroille ohjelmistopäivityksiä. Mikäli kamerasi käyttöjärjestelmä sekoaa tai laite muuten hajoaa, voimme silloin asentaa sen käyttöjärjestelmän ja ohjelmistot uudestaan ilman että laite lähtee kauemmaksi huoltoon. Uudempien kuin vuoden 2013 lämpökameramallien huolto sijaitsee Tallinnan alueella Virossa.

Muut huoltopalvelut

Kauttamme saa hankittua varaosia ja tarvittaessa myös niiden asennukset FLIR-lämpökameroihin. Usein kysyttyjä varaosia ovat esim. optiikan suojat ja akut.