ITC LEVEL 1

Kouluttaudu lämpökuvauksen ammattilaiseksi Suomen laajimmassa ITC Level 1 -lämpökuvauskoulutuksessa. Infradex on Infrared Training Center -lisensoitu kouluttaja ainoana Suomessa. Kurssi toteuttaa ISO 18436-7 standardin vaatimukset.

Kattava kansainväliseen oppimateriaaliin ja sertifiointiin perustuva lämpökuvauskurssi antaa syvällisen ja käytännön työssä käyttökelpoisen ymmärryksen lämpökuvauksesta ja siihen liittyvästä tekniikasta. Se antaa muun muassa vahvan pohjan rakennusten lämpökuvaajan henkilösertifikaattiin liittyvään koulutukseen, johon vaaditaan lämpökuvauksen pohjakoulutus.

Kurssin laajuus on yhteensä neljä päivää ja kurssiin liittyvä tentti on viimeisenä kurssipäivänä. Tentin läpäisseet saavat kansainvälisen lämpökuvaajan sertifikaatin.

Kurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa Infradexin tiloissa Vantaalla osoitteessa Ansatie 5, 01740 Vantaa.

  • Lämpöopin perusteet
  • Lämpökameran toiminta
  • Lämpökuvan analysoinnin pääperiaatteet
  • Analysointiohjelmistojen toiminta
  • Käytännön harjoituksia ja demonstraatioesityksiä

1995€  /hlö (alv 0%)
Kurssin hinta ilman tenttiä 1650€.

Seuraavat kurssit:

30.9.-3.10.2024
12.-15.5.2025

Kurssipäivät alkavat klo 9 ja loppuvat noin klo 16, lukuun ottamatta tenttipäivää, joka loppuu, kun tentti on suoritettu.
Mikäli ilmoittautuneiden määrä jää erittäin pieneksi, kurssi saatetaan joutua perumaan. Tästä ilmoitetaan erikseen viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

KANSAINVÄLISESTI HYVÄKSYTTY

Kansainväliseen oppimateriaaliin ja sertifiointiin perustuva kurssi.

ANTAA SYVÄLLISEN YMMÄRRYKSEN

Kurssi antaa syvällisen ja käytännön työssä käyttökelpoisen ymmärryksen lämpökuvauksesta ja siihen liittyvästä tekniikasta.

KOULUTTAA AMMATTILAISEKSI

Kattava peruskurssi kouluttaa lämpökuvauksen ammattilaiseksi.