Lämpökameran huolto ja kalibrointi

Kalibrointipalvelut

Kalibroinnin tarkastus 1 tai 2 vuoden välein on vaatimuksena tai suosituksena sovellusalueesta ja työn tilaajasta riippuen.
Joillain yrityksillä ja kaupungeilla sisäisten laatujärjestelmien määräykset velvoittavat lämpökamerakuvaajien kalibroimaan laitteet jopa vuosittain. Rakennusten lämpökuvaukseen käytettävien kameroiden kalibroinnin tarkastamisen osalta on vakiintuneeksi käytännöksi Suomessa muodostunut kahden vuoden periodi.

Mikäli mittalaite näyttää mielestäsi vääriä arvoja tai aikaa edellisestä tarkastuksesta on kulunut lähes kaksi vuotta suosittelemme lähettämään laitteen meille huoltoon.

Mikäli haluat tiedustella oman kamerasi huollolle aikaa, lähetä huoltopyyntösi osoitteeseen huolto@infradex.fi tai täytä alla oleva lomake.

Toimita kamera osoitteeseen Infradex Oy Huolto, Hakamäenkuja 7, 01510 Vantaa.

Kalibroinnin tarkastus
EUR (ALV 0%)
Lisälinssin kanssa
+120 °C
240 €
340 €
+350 °C
320 €
420 €
+650 °C
570 €
670 €
+900 °C
780 €
880 €

Huoltotunti 80 € + alv.

Ohjelmistopäivitykset

Teemme myös FLIR lämpökameroille ohjelmistopäivityksiä. Mikäli kamerasi käyttöjärjestelmä sekoaa tai laite muuten hajoaa voimme silloin asentaa sen käyttöjärjestelmän ja ohjelmistot uudestaan ilman että laite lähtee kauemmaksi huoltoon. Uudempien kuin vuoden 2013 lämpökameramallien huolto sijaitsee Tallinnan alueella Eestissä.

Muut huoltopalvelut

Kauttamme saa hankittua varaosia ja tarvittaessa myös niiden asennukset FLIR lämpökameroihin. Usein kysyttyjä varaosia ovat esim. optiikan suojat ja akut.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Laitteen tiedot: Merkki, malli, sarjanumero *

Yhteyshenkilön nimi *

Sähköpostiosoite *

Yritys *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Puhelinnumero *

Toimitustapa *
Tuon laitteenNoudan laitteenPostiMuu

Toimenpiteet, jotka toivot laitteelle tehtävän sekä muut lisätiedot: