Uusi FLIR T860 virtaviivaistaa teolliset tarkastukset

FLIR Systems, Inc. lanseerasi 3.9.2019 FLIR T860-lämpökameran, viimeisimmän lisäyksen korkeatasoiseen T8xx-sarjaan. Lämpökamerassa on sisäänrakennettu tarkastussuunnitelma-ominaisuus, joka on ideaali kriittisten tarkastusten virtaviivaistamiseen, kuten sähköasemille, jakelulinjastoihin, laitteiden tuotantoprosesseihin tai laitosten elektronisten ja mekaanisten laitteiden ylläpitoon. Ennalta määritelty tarkastussuunnitelma helpottaa ja nopeuttaa tarkastajan työtä kentällä ja raportointivaiheessa.

FLIR T-sarjan palkittu rungon muotoilu on ergonominen ja siinä on valovoimainen LCD-kosketusnäyttö. Lisäksi kamerassa on etsin, joka helpottaa työskentelyä kirkkaassa auringonpaisteessa. 640×480 pikselin resoluution lämpökamerassa on lisäksi FLIR:n kehittynyt Vision Processing, johon kuuluu patentoidut MSX ja UltraMax -kuvaprosessointiteknologiat, jotka parantavat kuvanlaatua ja pudottavat kuvakohinan puoleen aiemmasta. Yhdistämällä T860-kameran saatavissa olevalla kapealla 6 asteen telelinssillä, mahdollistaa se kohteiden tarkastelun turvalliselta etäisyydeltä tai pienien kohteiden mittaamisen paremmalla tarkkuudella.

Lämpökamerassa on kehittyneet mittaustyökalut kuten yhden kosketuksen lämpötila-asteikon säätö ja laser-avustettu automaattitarkennus, jotka auttavat käyttäjää löytämään ongelmat ja tekemään tärkeitä päätöksiä nopeasti. Sisäänrakennettu tarkastussuunitelma-ominaisuus toimii yhteen kehittyneen raportointiohjelmiston, FLIR Thermal Studion kanssa. Tarkastussuunitelma-ominaisuus antaa käyttäjän tallentaa lämpötilatietoja sekä lämpö- ja valokuvia loogisessa järjestetyksessä nopeampaa vianetsintää ja korjausta varten.

T-sarjan lämpökameroiden avainominaisuus on niiden ergonominen muotoilu, joka vähentää työn rasitusta koko päivän kestävissä tarkastuksissa. 180 asteen kääntyvä optinen lohko auttaa käyttäjää vaikeasti tavoitettavissa olevien komponenttien kuvaamisessa. T-sarjassa on myös työkaluja jotka auttavat optimoimaan työnkulkua kuten WiFi-suoratoisto FLIR tools -mobiilisovellukseen (Android ja iOS), sisäänrakennettu paikkatietojen tallennus, äänikommentointi ja kustomoitavat kansiot.