Suositun FLIR TG165 -pistelämpökameran seuraaja FLIR TG165-X on julkaistu

FLIR on julkaissut TG165-X-pistelämpökameran sähköurakoitsijoille, koneteknikoille, kiinteistöhuoltoon, kuntotarkastajille ja LVI-ammattilaisille. Suositun edeltäjänsä TG165 -pistelämpökameran päivitetty versio on suunniteltu koviin työympäristöihin ja on loistava “all in one” -työkalu kunnossapidon tarpeisiin.

FLIR TG165-X on koottu 80 x 60 pikselin (4800 pikseliä) lämpökamerailmaisimen ympärille, ja on varustettu patentoidulla MSX -kuvanparannustoiminnolla, joka helpottaa analysointia luomalla selkeän ja yksityiskohtaisen kuvan yhdistämällä valokuvan antamat yksityiskohdat lämpökuvaan. Laserkohdistimen avulla on helppo osoittaa tarkasti mitattava alue, ja kirkas 2,4 tuuman LCD-näyttö sekä laaja 51° × 66° katselukulma mahdollistavat kattavan ja laadukkaan kuvan kuvattavasta alueesta.

FLIR TG165-X on IP54-koteloitu suojaamaan pölyltä ja vedeltä sekä kestää kahden metrin pudotuksen, ja soveltuukin hyvin siksi sekä sisällä että ulkona tehtäviin tarkastuksiin. Kamera tallentaa jopa 50 000 kuvaa sisäänrakennettuun 4 gigatavun flash-muistiin, ja tiedostot voi ladata  FLIR Tools -ohjelmistoon ammattimaisia raportteja varten.