Teledyne FLIR on julkaissut täysin langattoman version suositusta FLIR ONE PRO mobiililämpökamerasta. FLIR ONE EDGE PRO on uudenlainen ja innovatiivinen lämpökamera, joka kytketään langattomasti iOS tai Android älylaitteisiin.

FLIR ONE EDGE PRO mahdollistaa täysin uudenlaisen tavan päästä tarkastamaan aikaisemmin haastavaksi koettuja ja vaikeasti saavutettavissa olevia kohteita.

Monipuolinen ja helppokäyttöinen

  • Langaton käyttöliittymä – Käytä ja monitoroi kameraa jopa 30 metrin etäisyydeltä
  • Mahdollista kuvata erilaisten esteiden yli tai ohi samalla kun katselee älylaitteen näytölle välittyvää kuvaa
  • Lämpökamera on mahdollista kiinnittää sisäärakennetulla klipsillä älypuhelimeen tai tablettiin, jolloin kameraa voidaan käyttää yhdellä kädellä

Luokassaan parasta kuvanlaatua ja käytettävyyttä

  • MSX ja VividIR kuvanparannusteknologiat mahdollistavat kirkkaat ja selkeät kuvat
  • Korkea kohteen lämpötila-alue jopa 400°C asti
  • Pidennetty akunkesto – 1,5 h käyttöaika ja pikalatauksella lisää virtaa muutamassa minuutissa

FLIR ONE EDGE PRO voidaan yhdistää FLIR Ignite pilvipaleveluun, jolloin kuvat ja videot voidaan organisoida halutulla tavalla sekä tallentaa ja jakaa helposti ja nopeasti. Radiometrisiä kuvia voidaan myös muokata ja analysoida FLIR Tools Mobile-applikaation sekä FLIR Thermal Studio raportointi- ja analysointiohjelmiston avulla.

FLIR ONE EDGE PRO toimii yhdessä iOS tai Android älypuhelimien ja tablettien kanssa. Käyttö vaatii ilmaisen FLIR ONE applikaation asentamisen (iOS/Android)