FLIR E52 täydentää ammattilaisille suunnattua FLIR EXX-lämpökamerasarjaa. FLIR E52 on suunniteltu erityisesti kunnonvalvontaan ja sähkölaitteistojen sekä mekaanisten laitteiden tarkastuksiin. Kamerassa on 240 x 180 pikselin ilmaisin, jolla mittaat lämpötiloja tarkasti jopa 550 °C asti. Kameran optinen suorituskyky ja ominaisuudet mahdollistavat kirkkaan ja selkeän lämpökuvan, jotka auttavat löytämään pienetkin lämpötilaerot ja paikantamaan potentiaaliset ongelmakohdat.

Tallenna, organisoi ja jaa kuvat sekä videot turvallisesti ja helposti FLIR Ignite pilvipalvelun avulla. FLIR Ignite mahdollistaa kuvien automaattisen tallennuksen kamerasta suoraan pilvipalveluun jolloin ne ovat aina varmuuskopioitu sekä käytettävissä missä ja milloin tahansa.

FLIR E52 kamerassa on FLIR Route Creator valmius. Erikseen myytävien FLIR Route Creator-liitännäisen ja FLIR Thermal Studio Pro ohjelmiston avulla nopeutat tarkastusten tekoa, hallitset ja editoit suuriakin kuvamassoja sekä laadit tarkastusraportit ennennäkemättömän helposti ja nopeasti.