Teledyne FLIR on julkaissut C5 lämpökameraan perustuvan ATEX koteloidun version. FLIR Cx5 yhdistää FLIR C5:n helppokäyttöisyyden ja kuvanlaadun sekä ATEX-vaatimukset täyttävän kestävän kotelon.

TYÖSKENTELE TURVALLISESTI

Mahdollisesti räjähdysalttiit ympäristöt, kuten öljy- ja kaasulaitokset tai kemikaalitehtaat, on suojattava sytytyslähteiltä. Sähkölaitteet voivat olla sytytyslähde, minkä vuoksi niiden on täytettävä ATEX-tuotemääräykset tai vastaavat säännökset (esim. UKEX ja IECEx). FLIR Cx5 on asennettu kestävään koteloonsa, mikä estää mahdollisen syttymisen. Tämä mahdollistaa käyttäjille turvallisen työskentelyn.

NOPEAT TARKASTUKSET

Teollisuus työympäristöissä on ratkaisevan tärkeää, että tarkastajat pystyvät havaitsemaan ongelmat nopeasti. FLIR Cx5 ei ole vain kestävä ja räjähdysturvallinen, vaan myös kompakti ja erittäin helppokäyttöinen. Tämä mahdollistaa, että kamera kulkeutuu mutkattomasti huoltohenkilöstön mukana ja auttaa löytämään ongelmat nopeasti.

FLIR Cx5 lämpökamera

LÄMPÖKAMERA AINA MUKANA

FLIR Cx5 -lämpökamerassa on kestävät ominaisuudet, jotka takaavat sen selviävän vaativimmistakin työpäivistä. FLIR Cx5 -kotelossa on iskunvaimentimet, ja linssin suojana on germanium ikkuna, jossa on heijastuksia vähentävä pinnoite. 3,5 tuuman värinäyttö on suojattu panssarilasilla, ja se on kosketusnäytöllinen. Rannehihna voidaan irrottaa turvallisessa ympäristössä, jolloin pääset käsiksi USB- ja latausporttiin.

ATEX STANDARDIT TÄYTTÄVÄ LÄMPÖKAMERA

EN EIC 60079-0: 2018                               IEC 60079-15: 2017
EN EIC 60079-31: 2014                             IEC 60079-0: 2017
EN EIC 60079-15: 2019                             IEC 60079-31: 2013

LAADUKAS KOKONAISUUS

Cx5 on runkomalliltaan taskukokoinen lämpökamera, jossa on FLIR:n tunnettu huippu kuvanlaatu. FLIR Cx5 -kamerassa on FLIR Lepton® -ilmaisin ja FLIR:n-patentoima MSX® (Multi-Spectral Dynamic Imaging) -teknologia, joka korostaa ääriviivoilla näkyvien kohteiden yksityiskohdat lämpökuvan päälle. Lisäksi FLIR Cx5 on yhteensopiva FLIR Ignite pilvipalvelun kanssa, jonka avulla käyttäjät voivat ladata, muokata, järjestää ja jakaa kuvia FLIR Thermal Studio ohjelmiston kanssa, mikä mahdollistaa kuvien jälkianalysoinnin ja ammattimaisen raportin luomisen.

FLIR Cx5 lämpökamera