FLIR TG267, TG275 ja TG297

FLIR TG267

FLIR TG267 on pistelämpökamera, jonka avulla vianetsintä erilaisista laitteistoista helpottuu. Lämpökuvan avulla paikannat kuumat tai kylmät kohdat, jotka voivat olla merkki toimintahäiriöistä. Se on erinomainen valinta ennakoivaan kunnossapitoon niin sähkö-, LVIK- ja kiinteistöhuollon kohteissa. FLIR TG267 -pistelämpökamerassa on 2,4” värinäyttö, josta lämpökuvan tulkinta on helppoa ja nopeaa. Patentoitu FLIR MSX -toiminto mahdollistaa selkeän ja yksityiskohtaisen kuvan luomisen yhdistämällä valokuvan antamat yksityiskohdat lämpökuvaan. Bluetooth-yhteyden avulla siirrät kameran kuvat vaivattomasti FLIR Tools -mobiiliapplikaatioon.

FLIR TG275

FLIR TG275 -pistelämpökamera on suunniteltu autoteollisuuden tarpeisiin. FLIR TG275 yhdistää kosketuksettoman ja pintaa rikkomattoman lämpötilanmittauksen ja lämpökuvan, joka tekee vianetsinnästä entistä nopeampaa ja helpompaa. Tarkasta ja paikanna ongelmat akuista, releistä, kytkimistä, pakosarjoista, lauhduttimista ja voimansiirron komponenteista. FLIR MSX -toiminto mahdollistaa selkeän ja yksityiskohtaisen kuvan luomisen yhdistämällä valokuvan antamat yksityiskohdat lämpökuvaan. Kestävä IP54-kotelointi suojaa kameraa lialta, pölyltä ja öljyltä.

FLIR TG297

FLIR TG297 -pistelämpökamera on ainutlaatuinen diagnosointityökalu teollisuuden tarpeisiin. Erittäin laajan lämpötila-alueen ansiosta lämpökuvien tuottaminen ja lämpötilojen mittaukset onnistuvat jopa 1030°C asti. Patentoitu FLIR MSX-toiminto mahdollistaa selkeän ja yksityiskohtaisen kuvan luomisen, yhdistämällä valokuvan antamat yksityiskohdat lämpökuvaan. FLIR TG297 on erinomainen työkalu valmistusteollisuuden sovelluksiin sekä erilaisten uunien tarkastuksiin. Kameran avulla prosessien valvonta, ennakoiva kunnossapito ja vianetsintä on entistä helpompaa ja nopeampaa myös kohteissa, joissa lämpötilat ovat korkeita.