Messut esittelevät uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin.

Kolmipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden ja elektroniikka-alan johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta.

Teknologia 23 -messujen osasto 6e48 kokoaa yhteen Boreo Oyj:n Elektroniikka-liiketoiminta-alueen yrityksiä ja löydät meidätkin sieltä!

Osastollamme on nähtävissä laaja kattaus kiinteästi asennettavia ja kannettavia lämpökameroita teollisuuden kunnossapitoon, prosessin valvontaan ja teollisuuden turvallisuuteen sekä elektroniikan tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

AIKA JA PAIKKA

7. – 9.11.2023

Helsingin Messukeskus,
Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Osasto 6e48

AUKIOLOAJAT

Ti 7.11. klo 9–17
Ke 8.11. klo 9–17
To 9.11. klo 9–16

OHJELMAA BOREON MESSUOSASTOLLA

Uusimpien teknologioiden esittelyjen lisäksi osastolla on luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista.

Tiistaina 7.11. Sonam Topguyal Ridgemount Technologies:ilta tulee puhumaan linssiliitinteknologiasta, sekä Timo Stjernberg Infradexilta tulee kertomaan lämpökameran käytöstä osana teollisuuden kunnossapitoa.

Keskiviikkona 8.11. Signal Solutions Nordic:in vieraina radiotekniikan dosentti ja tutkimusjohtaja Marko Leinonen Oulun yliopistosta tulee puhumaan tulevista korkean taajuuden 6G radiojärjestelmistä ja niiden testaushaasteista, sekä kvanttiteknologian professori Mikko Möttönen Aalto-yliopistosta tulee kertomaan kvanttitietokoneiden valtavista mahdollisuuksista.

Torstaina 9.11. Stefan Steiner RAFI:lta tulee puhumaan uuden sukupolven kosketusnäyttöteknologiasta, ja Anne Nykänen Teledyne FLIR:iltä akustisen kuvantamisen hyödyistä.