KIINTEÄ NESTEJÄÄHDYTTEINEN KAMERAKOTELO

Tecnovideo 129LC

Tecnovideo 129LC on ruostumattomasta teräksestä valmistettu nestejäähdytteinen kotelosarja, joka on suunniteltu suojaamaan kameroita teollisuuden korkeiden lämpötilojen sovelluksissa (terästehtaat, valimot, uunit, valssaimet) ja syövyttävissä ympäristöissä. LC-sarjan kamerakotelot on valmistettu kahdesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta putkesta, jotka muodostavat kammion, joka mahdollistaa kotelon jäähdyttämisen veden tai jäähdytetyn nesteen avulla. Etulaipan tarkoituksena on muodostaa ilmasuoja, joka jäähdyttää ja suojaa etulasia pöly- ja likakerrostumilta. Tästä on erityistä hyötyä, kun kotelo sijaitsee valimoissa lähellä uuneja tai pölyisissä paikoissa. Suodatinpatteri on saatavana lisävarusteena öljy- ja pölyhiukkasten välttämiseksi puhtaan ilmapurseen takaamiseksi.

Kotelot on suunniteltu antamaan paras mahdollinen suoja ulkoisilta tekijöiltä sekä mahdollistamaan mahdollisimman helppo asennus ja huolto. Korkealaatuiset materiaalit ja tuotantoprosessi yhdistettynä modernin muotoilun ja kilpailukykyisen hinnan kanssa tekevät näistä koteloista parhaan vaihtoehdon suojamaan kameroita kaikista vaativimmissakin ympäristöissä.

Lämpökameroille koteloa on saatavana kahta mallia: germanium- ja sinkki-seleeni-ikkunalla varustettua. Germanium-malli kestää lämpötiloja 100°C saakka ja sinkki-seleeni-malli aina 400°C saakka.

MALLIT JA TEKNISET TIEDOT

Malli

Pituus (mm)

Etuikkunan käytettävä ala (mm)

Etuikkuna

Lämpötila

129LCIRG70

360 mm
70 mm
Germanium AR/DLC-pinnoitteella. Paksuus 3 mm.
100°C asti

129LCIRZ70

360 mm
70 mm
Sinkki-seleeni AR/AR-pinnoitteella. Paksuus 5 mm.
400°C asti