Taskukokoinen FLIR C5 on nyt julkaistu!

Taskukokoisessa FLIR C5 -lämpökamerassa on uusi sisäänrakennettu FLIR Ignite -pilviyhdistettävyys sekä WiFi. FLIR C5 on suunniteltu taskussa kannettavaksi, ja tarjoaa helpot tiedostojen jakamistyökalut sekä nopeuttaa vikojen löytämistä sähkö- ja mekaanisista laitteista, rakennuksista, energiatarkastuksien yhteydessä sekä pääurakoinnissa.

FLIR C5 on ensimmäinen Cx-sarjan lämpökamera, joka tarjoaa yhdistettävyyden FLIR Ignite -pilvipalveluun. WiFi-yhdistettävyyden ansiosta kuvat ja videot voidaan ladata, tallentaa ja varmuuskopioida FLIR Ignite -pilvipalveluun. Datan hallinta ja jakaminen sähköpostitse onnistuu myös mistä tahansa mobiililaitteesta tai tietokoneelta. Kun kaikki kuvat ja videot on yhdessä paikassa, on niiden jakaminen kollegoiden kanssa ja raporttien luominen asiakkaille kätevää ja yksinkertaista.

FLIR Lepton -ilmaisin ja patentoitu MSX (Multi-Spectral Dynamic Imaging) -teknologia, joka pirtää valokuvasta ääriviivat lämpökuvan päälle terävän ja selkeän kuvan luomiseksi, mahdollistavat silmälle näkymättömien ongelmien välittömän havainnoinnin.