Infradex on maan johtava lämpökamerateknologian asiantuntija. Maahantuomme, myymme ja markkinoimme maailman johtavien lämpökameravalmistajien Teledyne FLIR – ja HIKMICRO-brändien tuotteita ja palveluita sekä muita laadukkaita tuotemerkkejä Suomessa. Asiantuntevaan ja asiakaslähtöiseen toimintamalliimme kuuluvat myös koulutus-, huolto- ja kalibrointipalvelut.

Infradex on osa Boreo-konsernin Elektroniikka-liiketoiminta-aluetta. Boreo Oyj on yhtiö, joka luo arvoa omistamalla, hankkimalla ja kehittämällä B2B-liiketoimintoja Pohjois-Euroopassa. Boreon yhtiöt toimivat itsenäisesti omien strategioidensa mukaisesti.

Haemme nyt myyntipäällikköä vastaamaan Infradex:n kenttämyynnistä. Myyntipäällikön roolissa toimit tiiviissä yhteistyössä Infradexin myyntitiimin ja teknisen tuen kanssa.

Asiakaskäyntisi keskittyvät jälleenmyyjille sekä suorille teollisuuden asiakkuuksille. Jälleenmyyjille esittelet ja koulutat tuotteitamme sekä luot vahvoja suhteita jälleenmyyjien avainhenkilöihin. Suorien asiakkuuksien kanssa tehtävänäsi on ymmärtää asiakkaan tarpeet ja löytää asiakasta parhaiten palveleva ratkaisu laajasta tuote- ja palveluvalikoimastamme.

Jälleenmyyntiasiakkaamme koostuvat Suomen johtavista teknistä tukkukauppaa harjoittavista yrityksistä ja suorat asiakkuudet mm. teollisuus-, sähkö- ja rakennusalan yrityksistä. Urasi kehittyessäsi pystyt itse vaikuttamaan kiinnostuksen ja vahvuusalueiden mukaan suuntautumisesi.

Tämä tehtävä sopii hyvin uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle, jolla on jonkin verran aiempaa työkokemusta itsenäisestä kentällä tapahtuvasta myyntityöstä. Myyntipäällikkönä tehtäväsi on tuottaa asiakkaille konsultoivaa, asiantuntevaa ja asiakaskeskeistä palvelua. Toivomme, että sinulla on teknistä osaamista tai kiinnostusta tekniikkaa kohtaan. Ammattitaitoinen tiimi auttaa ratkaisujen tarjoamisessa ja perehdyttää sinut tuotteisiin.

Odotamme sinulta

 • Kaupallista tai teknisen alan koulutusta
 • 2+ vuoden myyntikokemusta
 • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
 • Positiivista asennetta sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työtapaa sekä kykyä itsenäiseen myyntityöhön

Mitä tarjoamme:

 • Kattavan koulutuksen työhön sekä motivoivan palkkausmallin
 • Erittäin mielenkiintoiset markkinajohtajan tuotteet
 • Monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kasvavassa yrityksessä
 • Loistavan työilmapiirin sekä osaavat ja motivoituneet kollegat
 • Mahdollisuuden edetä, kehittyä ja kouluttautua urallasi sekä ison talon uramahdollisuudet Boreo-konserniin kuulumisen myötä
 • Palkkauksen, joka koostuu peruspalkasta (~3500–4000 €/kk) ja tulospalkasta (0–1400 €/kk)

Hae paikkaa 15.3.2024 mennessä lähettämällä hakemus, cv ja palkkatoive osoitteeseen jussi.arola@infradex.fi. Työn aloitusajankohta on sovittavissa, mutta valittavan henkilön toivotaan voivan aloittaa mielellään mahdollisimman pian.

Lisätietoa tehtävästä antavat Kimi Pietikäinen p. +358 10 274 0183 tai Jussi Arola p. +358 40 487 0801. Tavoitat Kimin ja Jussin myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@infradex.fi