Teledyne FLIR on julkaissut Si124 -sarjaan uuden Si124-LD Plus äänikameran laajemmalla taajuusalueella ja automaattisilla ominaisuuksilla. Myös koko Si124 -sarjan runkomalli on päivittynyt niin, että akku on kiinni fyysisesti laitteessa.

Teollisuusympäristössä tyhjiövuodot, paineilmavuodot, sähköiset osittaispurkaukset ja mekaaniset viat voivat aiheuttaa haasteita, jotka edellyttävät erikoistyökaluja havaitakseen ne.

Uudelleensuunnitellussa Si124 -sarjan äänikameroissa osittaispurkausten tarkastukseen ja paineilmavuotojen havaitsemiseen on laajennettu akustisen kuvantamisen taajuusaluetta 2 kHz:stä 65 kHz:iin. Kyky havaita ääniä laajennetulla 36 kHz – 65 kHz taajuusalueella mahdollistaa kunnonvalvonnan ammattilaisen hyödyntää kameraa entistä enemmän havaitsemalla hyvin pieniä vuotoja ja purkauksia lyhyiltä etäisyyksiltä.

FLIR Thermal Studio Integraatio

Uudet ja nykyiset käyttäjät voivat hyödyntää Si-sarjan äänikameroissa olevaa lisäosaa, jonka avulla käyttäjät voivat tuoda tallennetut kuvat FLIR Thermal Studio -ohjelmistoon muokkausta, analyysiä ja kehittyneiden raporttien luontia varten.

Kuule vian ääni ennen sen tapahtumista

FLIR Si124 -sarjan äänikamerat havaitsevat ääniaallot 124 mikrofonin avulla ja tuottavat niistä tarkan akustisen kuvan. Akustinen kuva asetetaan valokuvakameran päälle ja käyttäjä näkee ongelmakohdan reaaliajassa. Verrattuna perinteisiin tarkastusmenetelmiin, kuten saippuakupla- ja yksittäismikrofonitarkastukseen, Si124 auttaa paikantamaan ongelman jopa 10 kertaa nopeammin.

FLIR SI124

Äänikamera osittaispurkausten ja paineilmavuotojen havainnointiin.

FLIR SI124-PD

Äänikamera osittaispurkausten havainnointiin korkeajännitejärjestelmissä.

FLIR SI124-LD

Äänikamera paineilmavuotojen havainnointiin paineilmajärjestelmissä.

FLIR Si124-LD Plus äänikamera

FLIR SI124-LD Plus

Äänikamera paineilmavuotojen havainnointiin paineilmajärjestelmissä.