Infradex Oy |09 876 1011| Ma-Pe klo 8.00-16.00 | Hakamäenkuja 7 | 01510 Vantaa | Y-tunnus 2083241-0|info@infradex.com
Loading...
Yritys 2018-03-08T09:33:22+00:00

Infradex Oy

Olemme maan johtava lämpökuvausjärjestelmien maahantuoja, huoltoliike ja lämpökuvauksen sekä infrapunatekniikan kouluttaja. Olemme toimineet lämpökuvausjärjestelmien asiantuntijana jo vuodesta 1980. Toimistomme sijaitsee Vantaalla Koivuhaassa

Lämpökamerainvestoinnin yksi tärkeimmistä osa-alueista on juuri asiantunteva koulutus. Kokenut henkilökuntamme on erikoistunut tuottamaan asiakaskohtaisia lämpökuvausratkaisuja.

Edustamme, huollamme ja kaliborimme Suomessa kaikkia FLIR:n lämpökameroita.

FLIR Systems on markkinoiden johtava mittaavien lämpökameroiden valmistaja. Yhtiöllä on tukenaan entisten AGEMA, Inframetrics, Indigo Systems ja Cedip -kameravalmistajien yli 60 vuoden yhdistetty lämpökamera-asiantuntemus.

Retrotec valmistaa tehokkaita ja luotettavia tiiviysmittalaitteita. Kaikki laitteet ovat valmistettu 100% Yhdysvalloissa. Maahantuomme, kalibroimme ja huollamme kaikkia Retrotec tuotteita Suomessa. Tarjoamme myös koulutusta yhdessä Paloniitty Oy:n kanssa.

Israelilaisen CI Systems on mustakappaleiden, kollimaattorien ja muiden optisten tarkastuslaitteiden valmistaja.

Envic kehittää ja valmistaa elektronisia mittaus-, säätö- ja valvontalaitteita teollisuuden, rakennusautomaation ja ympäristövalvonnan tarpeisiin.

Extech on toiminut vuodesta 1971 ja se kehittää monenlaisia testi- ja mittauslaitteita niin ammatti että kotikäyttöön.