Loading...
Yritys 2017-06-28T12:49:47+00:00

Olemme maan johtava lämpökuvausjärjestelmien maahantuoja, huoltoliike ja lämpökuvauksen sekä infrapunatekniikan kouluttaja. Olemme toimineet lämpökuvausjärjestelmien asiantuntijana jo vuodesta 1980. Toimistomme sijaitsee Vantaalla Koivuhaassa

Lämpökamerainvestoinnin yksi tärkeimmistä osa-alueista on juuri asiantunteva koulutus. Kokenut henkilökuntamme on erikoistunut tuottamaan asiakaskohtaisia lämpökuvausratkaisuja.

  • FLIR Systems, Retrotec, Extech, Envic ja CI Systems tuotteiden myynti ja maahantuonti

  • Lämpökuvaus koulutukset ja seminaarit
  • Huolto- ja kalibrointipalvelut
  • Räätälöidyt ratkaisut haastaviin sovelluksiin
  • Lämpökameroiden tekninen tuki
  • Ohjelmistojen tekninen tuki sekä etäyhteys

Edustamme, huollamme ja kaliborimme Suomessa kaikkia FLIR:n lämpökameroita.

FLIR Systems on markkinoiden johtava mittaavien lämpökameroiden valmistaja. Yhtiöllä on tukenaan entisten AGEMA, Inframetrics, Indigo Systems ja Cedip -kameravalmistajien yli 60 vuoden yhdistetty lämpökamera-asiantuntemus.

Retrotec valmistaa tehokkaita ja luotettavia tiiviysmittalaitteita. Kaikki laitteet ovat valmistettu 100% Yhdysvalloissa. Maahantuomme, kalibroimme ja huollamme kaikkia Retrotec tuotteita Suomessa. Tarjoamme myös koulutusta yhdessä Paloniitty Oy:n kanssa.

Israelilaisen CI Systems on mustakappaleiden, kollimaattorien ja muiden optisten tarkastuslaitteiden valmistaja.

Envic kehittää ja valmistaa elektronisia mittaus-, säätö- ja valvontalaitteita teollisuuden, rakennusautomaation ja ympäristövalvonnan tarpeisiin.

Extech on toiminut vuodesta 1971 ja se kehittää monenlaisia testi- ja mittauslaitteita niin ammatti että kotikäyttöön.