Infradex webinaarit – verkkoseminaarit

Webinaari on internetin välityksellä toteutettava verkkoseminaari, johon voit osallistua mistä tahansa kunhan on nettiyhteys. Webinaarimme tulevat YouTube Live välityksellä, jolloin seuraaminen onnistuu myös mobiililaitteella. Osallistuminen on maksutonta, mutta muista merkata sinua kiinnostava webinaari kalenteriisi ylös tai klikkaa play-painiketta ja “aseta muistutus” (pitää olla kirjautuneena Google tilille). Kaikki webinaarimme tallentuvat YouTube tilillemme ja tämän sivun alaosaan (menneet webinaarit).

Voit esittää kysymyksiä webinaarin aikana näyttösi oikeassa alalaidassa olevasta “tarvitsetko neuvoa” chat ikkunasta. Luennoitsija lukee ja vastaa kysymyksiin webinaarin aikana tai  lopussa.

Luennoimme mm. ajankohtaisia tuoteuutuuksia ja sovelluskohtaisesti johdantoa lämpökuvaukseen ja lämpökameran käyttöön. Webinaareissamme vierailee FLIR tuotepäälliköitä sekä Suomen kokeneimpia lämpökuvauskonsultteja.

Otamme myös mielellämme webinaari-ideoita vastaan kuulijoilta.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Tulevat webinaarit

Menneet webinaarit

14.2.2018 klo. 10:00 Overview of Optical Gas Imaging

Steve Beynon / Sales Manager OGI
FLIR Systems UK

An overview of how thermal imaging technology is successfully used for gas leak detection. Learn what type of infrared camera is needed, examples of gases that can be identified, environmental conditions required, safety considerations, and much more.

24.1.2018 klo. 15:00 Kuinka valitsen lämpökameran

Timo Stjernberg / Koulutuspäällikkö
+358 10 274 0184 / timo@infradex.fi

Kerromme tarkemmin mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota lämpökameran valinnassa ja mitä lämpökameran ominaisuudet ja tekniset tiedot tarkoittavat, kuten resoluutio, herkkyys, tarkkuus yms.

16.1.2018 klo. 15:00 Raporttiohjelmat

Timo Stjernberg / Koulutuspäällikkö
+358 10 274 0184 / timo@infradex.fi

Käymme läpi FLIR Tools+ 6.4 ja SENSE Reporting raporttiohjelmistot ja raporttipohjat.