Tukipyyntö / Etätuki 2017-10-12T13:24:59+00:00

Tukipyyntö & Etätuki

Täytä tukipyyntölomake huolellisesti ja otamme teihin yhteyttä.

Etätuki – Joissain tapauksissa kaikkein helpoin tapa on opastaa FLIR -ohjelmistojen käytössä ja asentamisessa etätukiohjelmiston avulla. Jos tukipyyntönne vaatii etätukea niin ilmoitamme siitä erikseen.

Etätukiohjelma

Huom! Tietokoneellesi ei tarvitse asentaa mitään vaan ohjelman voi käynnistää ilman asentamista.

Lataa Etätukiohjelma

Lataa Etätukiohjelma, käynnistä lataamasi ohjelma ja hyväksy ohjelman suoritus

Yhteysohjelma täytyy pitää päällä, jotta yhteys on mahdollinen.
Ohjelman ikkuna näyttää tältä:

Lähetä tukipyyntö

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Yhteyshenkilön nimi *

Sähköpostiosoite *

Yritys *

Lähiosoite *

Postinumero ja -paikka *

Puhelinnumero *

Ohjelmisto ja versio

Käyttöjärjestelmä

Kuvaile tähän mahdollisimman tarkasti ongelmasi