TOIMITUSEHDOT

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Infradex Oy (2083241-0). Myymme tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat on ilmoitettu verkkokaupassa sekä verollisina (sis. alv 24%) että verottomina (alv 0%). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.infradex.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Klarna laskun ehdot

Kun valitset maksutavaksi Klarnan laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika on 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
  • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi

Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Huomaathan, että palautusoikeus ei koske kaikkia tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi lentomatkoja, tietyksi ajankohdaksi sovittuja vapaa-ajanpalveluja tai vaatimuksesi mukaan valmistettuja tai muunneltuja tavaroita.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Verkkokaupan veloittama laskutusmaksu on 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 €. Klarna veloittaa myös viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottokelpoisuuden arviointi

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.

Henkilötietojen käsitteleminen

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Tutustu Klarnan tietoturvaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.

Ostorajat

Yksityishenkilö 3000€

Yritys 500€

Tarkemmat tiedot Klarna ehdot

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Toimitustapa ja toimituskulut

Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja toimitetaan asiakkaalle niin pian kuin mahdollista. Toimitusaikamme on n. 1-3 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on loppunut varastosta tai tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse.

  • Pientoimitus (Kirjekuori) 4,90€
  • Pakettiautomaatti (SmartPost)7,90 €
  • Postipaketti 8,90 €
  • Kotiintoimitus 10,90 €
  • Postiennakko 14,90€
  • Yli 300€ tilauksissa ilmainen toimitus

Vaihto- ja palautusehdot

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuslähetyksen postikuluja ei palauteta. Asiakkaan tulee ilmoittaa tilausnumero, nimi, osoite, puhelinnumero ja tilinumero joko liittämällä se palautukseen tai ilmoittamalla tiedot asiakaspalveluun sähköpostitse. Hyväksytty palautus maksetaan asiakkaan tilille tai maksussa käytetylle maksukortille. Jos toimitettu tuote on vioittunut tai väärä toimimme tapauskohtaisesti ja korvaamme tekemämme virheet. Asiakas voi valita palauttaako tuotteen ja saa rahat takaisin vai haluaako vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tilalle. Enimmäiskorvaus on tuotteen hinta ja toimituskulut.

Palautusosoite:
Infradex Oy
Hakamäenkuja 7
01510 VANTAA

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi tai maksukortillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@infradex.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa / kuljetusyhtiöllä, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin / kuljetusyhtiölle.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Infradex Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Infradex Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.