Teledyne Technologies on ostanut FLIR Systemsin

Teledyne Technologies Incorporated  ja FLIR Systems, Inc. ilmoittivat yhdessä 4.1.2021 tehneensä sopimuksen, jossa Teledyne ostaa FLIR:n. Teledyne ilmoitti 14.5.2021 onnistuneesta kaupan loppuun saattamisesta. FLIR sisällytetään nyt Teledynen Digital Imaging -segmenttiin ja toimii jatkossa nimellä Teledyne FLIR. Muutos tulee näkymään FLIR:n graafisessa ilmeessä mm. logon muuttumisena.

Vahvempi kokonaisuus

Teledyne FLIR -brändin alla yritys jatkaa ydinosaamisensa laajentamista ilmaisin- ja sensoriteknologian parissa. Teledynen ja FLIR:n yhdistyessä yritys odottaa uusien innovaatioiden nopeampaa syntymistä sekä laajentumista myös uusien teknologioiden pariin. Jatkuvaan innovointiin ja operatiiviseen huippuosaamiseen keskittymällä Teledyne FLIR pystyy vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden muuttuviin ja vaativiin tarpeisiin.

Infradex on myös erityisen tyytyväinen Teledynen ja FLIR Systemsin yhdistymiseen ja jatkaa normaalisti Teledyne FLIR -tuotteiden maahantuojana.

Teledyne

Teledyne on johtava korkean teknologian sensoreiden, digitaalisten kuvantamistuotteiden ja ohjelmistojen, ilmailu- ja puolustuselektroniikan sekä räätälöityjen järjestelmien toimittaja. Teledyne toimii pääasiassa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa sekä Länsi- ja Pohjois-Euroopassa.

www.teledyne.com

www.flir.com