Uusi suorituskykyinen FLIR T865 entistä korkeammalla tarkkuudella on julkaistu

FLIR on julkaissut uuden entistä korkeammalla tarkkuudella varustetun T865-lämpökameran, joka korvaa T860-mallin. ±1°C/±1% mittaustarkkuus sekä laajempi lämpötila-alue –40°C … 120°C tekevät T865:stä sopivan sähkökunnossapitoon, mekaanisten laitteiden tarkastuksiin sekä tiede- ja tutkimussovelluksiin. Maksuton 3 kuukauden FLIR Thermal Studio Pro ja FLIR Route Creator, sekä 1 kuukauden FLIR Research Studio -tilaukset sisältyvät hintaan.

1°C/±1% mittaustarkkuus mahdollistaa laitteiden kunnon tarkastamisen ja arvioinnin luotettavammin riippumatta tarkastusten välisestä ajasta tai ympäristön tilan muutoksista. Vähentämällä mittausvaihtelua voidaan luotettavammin ehkäistä laitevikoja ja sähkökatkoksia sähköasemilla, sähköntuotannossa ja -jakelussa, palvelinkeskuksissa, tuotantolaitoksissa tai laitosten sähköisissä ja mekaanisissa järjestelmissä. Tiede- ja tutkimussovelluksissa parempien tarkkuuksien avulla saadaan yksityiskohtaisempia ja luotettavampia mittaustietoja.

FLIR T865 on monipuolinen kannettava lämpökamera useilla linssivaihtoehdoilla tarkastuksiin sekä läheltä että pidemmiltä etäisyyksiltä. 6° asteen teleobjektiivi mahdollistaa tarvittavan suurennoksen niille, jotka tarkastavat pienten kohteiden kuntoa pidemmiltä etäisyyksiltä, kuten esimerkiksi sähkölinjoja.

IR-ikkunoiden läpi kuvaamista varten saatavilla oleva 42° laajakulmalinssi ja kameran sisäinen lämpösäteilyn läpäisyn asetus varmistaa turvallisen ja tarkan mittaamisen suljettujen laitekaappien sisälle. Niille, jotka tarvitsevat vielä enemmän yksityiskohtia pienistä komponenteista, makro-objektiivi yhdessä makrotilan kanssa mahdollistavat kaksinkertaisen suurennuksen tavalliseen objektiiviin verrattuna. Lisäksi ilmaisimen 640 x 480 pikselin resoluutio (307 200) tai Ultramax:n avulla saatava 1280 x 960 (1 228 800) pikselin resoluutio mahdollistavat erittäin tarkkojen kuvien analysoinnin.

Työkalut helpompiin tarkastuksiin ja raportointiin

Useampien tarkastuspisteiden läpikäymisen helpottamiseksi kameraan asennettava FLIR Route Creator -lisäosa yhdessä tarkastustila-ominaisuuden kanssa ohjaavat tarkastajan ennalta määritetyn tarkastusreitin läpi. Tämä auttaa tarkastajia viettämään vähemmän aikaa kentällä ja näkemään vähemmän vaivaa tarkastusraportteja luodessaan. FLIR Thermal Studio Pro taas mahdollistaa lämpökuvien nopean käsittelyn ja vakuuttavien raporttien luomisen asiakkaalle.

Tiede- ja tutkimussovelluksissa T865 kytkettynä tietokoneeseen ja FLIR Research Studio asennettuna kameraan, intuitiivinen käyttöliittymä tarjoaa mahdollisuuden tallentaa ja tarkastella lämpötilatietoja useista eri kameroista ja tallennetuista lähteistä, ja jakaa ne työtiloihin helpompaa yhteistyötä silmälläpitäen.

FLIR T860 (poistuu)

FLIR T865

Tarkkuus
±2°C tai ±2% lukemasta
±1°C tai ±1% lukemasta
Lämpötila-alue
-20°C … 2000°C
-40°C … 2000°C
Pistemittari & alue
3 & 3 live-tilassa
10 & 5 live-tilassa