RAJAVALVONTA

Älykäs rajavalvonta

Rajavalvonta on ympärivuorokautista toimintaa, jossa ei ole varaa toimintakatkoihin tai heikkoon valmiuteen. Olipa sitten kohteesi vene tai laittomasti rajan ylittävä ihminen, FLIR:n suorituskykyiset kamerat ja tutkat antavat varhaisen varoituksen tilanteesta, jotta ehdit tehdä päätöksiä jatkotoimista. Teollisuusstandardien mukaisten liitäntöjen avulla FLIR:n eri komponentit voidaan liittää toimivaksi kokonaisuudeksi. FLIR:n rajavalvontaratkaisut yhdistävät suorituskyvyn, aluekattavuuden ja luotettavuuden. Siten ne ovat markkinoiden tehokkaimpia rajavalvontaratkaisuja.

Turvaa rajat

Seuraa samanaikaisesti useampia kohteita monesta suunnasta ja pitkiltä etäisyyksiltä. Koe todenmukainen näkyvyys lämpökameroilla, tutkilla ja muilla kiinteästi asennettavilla tai liikkuvilla sensoreilla.

Kamerat

Havaitseminen on vasta ensimmäinen vaihe. Kun kohde on havaittu, on sen tunnistaminen uhan arvioinnin kannalta tärkeää. Ilman pitkältä etäisyydeltä tehtävää selkeää visuaalista tunnistamista, on valvojien mahdotonta tietää, onko kyse oikeasta uhasta vai väärästä hälytyksestä.

Tutkat

Uhan luonteen tunnistaminen on tärkeää sen torjunnassa. FLIR:n maatutkat havaitsevat ja seuraavat useita samanaikaisia kohteita ja tarjoavat tarkan sijainnin, suunnan ja nopeuden. Turvallisuudesta vastaavat voivat valvoa ja hallita alueita jopa turva-aidan ulkopuolelta käsin, ennen kuin tunkeilijat aiheuttavat ongelmia. Uuden sukupolven FMCW-teknologian avulla FLIR:n tutkat saavuttavat uskomattoman suorituskyvyn nopeassa kohteen havaitsemisessa ja seurannassa.

Kannettavat lämpötähystimet

FLIR:n kannettavat lämpötahystimet ovat kevyitä, suorituskykyisiä ja helppokäyttöisiä. Ne tekevät rajavalvonnan toiminnasta tehokkaampaa ja ketterämpää. FLIR:n Recon -sarjan lämpötähystinkiikarit yhdistävät pitkän näkymäetäisyyden suorituskyvyn muihin käyttökelpoisiin ominaisuuksiin, kuten vaihdettavat akut, laseretäisyysmittarin, digitaalisen kompassin ja jopa 10-kertaisen optisen zoomin.