KAASUVUOTOJEN HAVAINNOINTIIN

QL320

QL320 on optinen kaasumäärien ilmaisinjärjestelmä (QOGI), jolla kaasuvuotojen tarkastaja voi mitata metaanin ja muiden hiilivetyjen vuotonopeudet. Tämä poistaa tarpeen käyttää muita myrkyllisten höyryjen näytteenottolaitteita. QL320 on turvallinen kaasuvuodon määrän ilmaisin, koska se ei vaadi lähikontaktia kaasun kanssa.

ILMAISEE KAASUVUODON MÄÄRÄN

Määrittää massavuotomäärät (g/h, lb/h, MT/h) tai tilavuusvuotomäärät (cc/min, L/min, or SCFH) tai pitoisuudet (ppm-m) suurimmasta osasta hiilivetyjä. Voit mitata hajapäästöjen suuruuden turvalliselta etäisyydeltä, aina 30 metriin asti.

TAKAA OIKEAT TULKINNAT JA RAPORTIT

Sisäänrakennettuna kaasuvuototutkimuksen tulkintaa helpottavat työkalut, sekä lämpötilojen eromittaustyökalu, jolla varmistat, että mittausolosuhteet ovat kunnossa ja tuottavat oikeat tulokset. Raportointityökalu mahdollistaa kentällä tehtävät raportit ja se sisältää mittaustulosten, värisävytettyjen videoiden ja raakadatan arkistoinnin myöhemmin tapahtuvaa analyysiä ja prosessointia varten.

SUUNNITELTU TEOLLISUUSOLOSUHTEISIIN

Tämä tablettipohjainen laite on hyvin suojattu ja lujatekoinen kaasukentille, jalostamoihin ja muihin teollisuusympäristöihin. Pöly- ja vesitiiviissä tabletissa on suurikontrastinen ja  ulkotiloissa helppolukuinen kosketusnäyttö.

MALLIT JA TEKNISET TIEDOT

Järjestelmä

GL320

Yhteensopivat kamerat FLIR GF620, FLIR GFx320, FLIR GF320
Havaittavat kaasut Metaani, useimmat hiilivedyt
Mittaustilat Vuodon Massaperusteinen mittaus (g/h, lb/h, MT/h), vuodon tilavuusperusteinen mittaus (cc/min, L/min, tai SCFH) tai pitoisuudet (ppm-m)
Mittaustyökalut Δ lämpötilan seulonta, vuodon korostus, värillinen kaasun pitoisuusprofiili, Q-tilan tuki liittämättömälle kvantifioinnille
Kuvatilat Yksittäinen kuva vuoto väritettynä ja kvantitatiivinen tulos

Laite

Tabletti Durabook R11
Näyttö 11.6” FHD DynaVue® auringonvalossa luettava, 500 nitiä
Kosketusnäyttö Vahvistettu kosketusnäyttö; naarmuja ja pirstoutumista kestävä kalvo
Kestävyys •ANSI/ISA 12.12.01-2000 (Class I, Division 2)

•IP 65

MIL-STD 810G -sertifioitu, alumiini-magnesiumseuosrunko. 1,22 m pudotuskestävyys