Helposti käyttöönotettava lämpökuvausjärjestelmä Koronavirusta (COVID-19) vastaan

Koronavirus ja muut mahdollisesti ilmaantuvat pandemiat voivat jatkossakin aiheuttaa monenlaista harmia yrityksille. Ennen kuin työntekijät saapuvat työpisteilleen, lämpökamera auttaa tarkkailemaan heidän kehonsa kohonnutta lämpötilaa – joka voi olla merkki tartunnasta. Lämpökuvausjärjestelmän käyttöönsä ottavat yritykset lisäävät turvallisuutta ja näin myös tuottavuutta työpaikalle.

FLIR T5xx-EST -sarjan lämpökamera

Tämä kannettava lämpökamera on yksi monista FLIR:n lämpökameroista, joissa on Tarkkailutila-toiminto – sisäänrakennettu ominaisuus kehon kohonneen lämpötilan tarkkailuun. Lue lisää.

Mikä tahansa lämpökamera ei käy

Koska lämpökamerat havaitsevat lämpöä, on lämpökamera looginen valinta kehon kohonneen lämpötilan havaitsemiseen (EST, Elevated Skin Temperature), mutta tähän tehtävään ei mikä tahansa lämpökameramerkki tai -malli sovellu.

Mittaavat lämpökamerat joissa on korkea resoluutioluokka ja tarkkuus ovat paras valinta kehon kohonneen lämpötilan tarkkailuun. Suositut FLIR-mallit kuten Exx-sarja ja T-sarja täyttävät nämä perusvaatimukset, mutta mikä tärkeämpää, ne tarjoavat myös sisäänrakennetun Tarkkailutila-toiminnon kehon kohonneen lämpötilan seuraamiseen.

FLIR on myös julkistanut erityisesti kehon kohonneen lämpötilan seulomiseen tarkoitetut FLIR EST -kameramallit; A500-EST ja A700-EST -automaatiolämpökamerat, sekä käsikäyttöiset T5xx-EST ja Exx-EST -sarjat. Lämpökamerat on suunniteltu erityisesti yksinkertaistamaan ja nopeuttamaan seulontaprosessia työpaikoilla ja muissa ruuhkaisissa ympäristöissä.

Kameroissa oleva FLIR Screen-EST -tila opastaa visuaalisesti, kuinka henkilö tulisi asettaa kuvaan. Sen lisäksi se muistuttaa lämpötilanäytteiden päivittämisestä sekä näyttää hyväksytty/hylätty -ilmaisimen ruudulla, mikä helpottaa ja nopeuttaa seulontapisteen työntekijöiden työtä.  Jos mitattu lämpötila on korkeampi kuin jatkuva maksimilämpötilojen keskiarvo, saat hälytyksen joko tekstinä tai halutessasi äänimerkillä. FLIR EST-lämpökamerat ovat lisäksi yhteensopivia aiemmin kesäkuussa julkaistun FLIR Screen-EST -tietokoneohjelmiston kanssa.

Lue lisää kehon kohonneen lämpötilan mittaamisesta alla.

Kehon kohonneen lämpötilan havaitseminen

Kuinka Tarkkailutila toimii

FLIR Screen-EST -tietokoneohjelmisto