Lämpökameroita eläinkääketieteen ja lääketieteen käyttöön

ELT Mari Vainionpään tohtorinväitöksestä  :

“Verrattuna yleisesti käytettyihin kuvantamismenetelmiin, kuten ultraäänitutkimus, röntgenkuvaus tai magneettikuvaus, lämpökamerakuvantaminen voidaan tehdä potilaalle täysin turvallisesta koskematta siihen lainkaan. Lämpökamera ei säteile, vaan havaitsee säteilyä. Lämpökameralla voidaan havaita eläimessä tapahtuvat fysiologiset muutokset jo ennen kuin muutos on aiheuttanut muutoksia anatomisissa rakenteissa, kuten jänteissä tai lihaksissa. Lämpökamerakuvantamista voidaan käyttää eläinten tutkimisessa, jolloin kiinnitetään erityistä huomiota epätasaiseen lämpöjakaumaan tai normaalista poikkeaviin lämpimiin tai kylmiin alueisiin. Lämpökamerakuvantamista on tutkittu ja käytetty laajalti humaanilääketieteessä ja hevoseläinlääketieteessä, mutta tutkimukset ja menetelmän käyttö pieneläimillä on vielä vähäistä. Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli saada perustietoa lämpökamerakuvantamisen käytöstä pieneläimillä normaalissa tutkimustilanteessa sekä kartoittaa mahdollisia käyttöalueita kissoilla ja koirilla.”

Lue lisää lämpökuvantamisesta eläinlääketieteessä:

Suosittelemme eläinten lämpökuvaukseen:

Eläinten lämpökuvaukseen tarvitsee kameran, jossa on riittävä resoluutio, nopeus ja tarkennus. Kuvien käsittelyyn on olemassa FLIR Tools ohjelma joka on ilmainen lämpökameran omistajalle. Suosittelemme eritoten kameroita FLIR E8, FLIR E75 ja FLIR T540.

[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”63908-0805″][/fusion_woo_shortcodes]

FLIR Exx-sarja, joissa edistyneet kuvausominaisuudet.

Laadukkaan ja tarkan lämpökuvan antava T5xx-sarja.

Verkkokauppatuotteet

[fusion_woo_shortcodes][product_category category=”lämpökamerat” per_page=”100″ columns=”3″ orderby=”date” order=”desc”][/fusion_woo_shortcodes]

Pyydä tarjous

FLIR E75, E85 & E95

Täysin uudistettu FLIR Exx-sarja uusilla ominaisuuksilla ja paremmalla suorituskyvyllä. Kamerat soveltuvat mainiosti myös lämpökuvauskonsultille.

FLIR T530 & T540

Uusi ergonominen ammattikäyttöön soveltuva lämpökamerasarja. Jopa 464 x 348 resoluutio, 0.03°C herkkyys ja hyvät ominaisuudet.

FLIR T640bx

FLIR T640bx-sarja edustaa kannettavien lämpökameroiden ehdotonta huippua 640×480 resoluutiollaan. Herkkyys jopa 30mK (0,03 astetta).

FLIR T1020

T1020 on FLIR:in jäähdyttämättömien lämpökameroiden huippumalli HD-tason resoluutiolla.