FLIR Thermal Studio Pro

FLIR on julkaissut Thermal Studio -lämpökuvien raportointi- ja analysointiohjelmiston, joka ei vaadi kytköstä Microsoft Wordin kanssa. Ohjelmisto on suomenkielinen ja pystyy käsittelemään suuria määriä lämpökuvasivuja kerrallaan. Mikäli olet jo käyttänyt SENSE Reporting ja SENSE Batch -ohjelmistoja, tämä ohjelma on jo sinulle tuttu ja pääset saman tien hyödyntämään osaamistasi FLIR Thermal Studion käyttäjänä.

Ohjelmisto on saatavana Windowsille heti, mutta MacOS-versio on jo työn alla. Ohjelman käyttö on helppoa ja intuitiivista myös vasta-alkajalle, mutta teemme pian tiivistetyn käyttöohjevideon, jonka avulla pääset heti alkuun. Saat meiltä toimivat raporttimallit ainakin rakennusten lämpökuvauskäyttöön ja sähkölaitteiden lämpökuvaukseen. Myös MeterLink-tiedot siirtyvät raportteihin ja siten esimerkiksi kosteusmittarin tieto näkyy raportissa ja erillisellä mittarilla mitattu ilman lämpötila voi toimia lämpöindeksilaskennan kaavassa suoraan. Mikäli tarvitset apua raporttimallin muokkauksessa, meiltä saat edullisesti tuntihinnoiltellun palvelun.

Ohjelman hinta on 1222€ + alv, ja nykyisten FLIR Tools+ lisenssien omistajille on tarjolla 300€ hyvitys vaihdettaessa FLIR Thermal Studio Prohon.