ÄÄNIKAMERA | OSITTAISPURKAUKSET, PAINEILMA- JA KAASUVUODOT, MEKAANISET VIAT

FLIR Si2-PRO

FLIR Si2-Pro – Suomessa valmistettu äänikamera osittaispurkausten, paineilma- ja kaasuvuotojen sekä mekaanisten vikojen paikantamiseen.

FLIR Si2-Pro on erittäin helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen äänikamera, jonka avulla pystyt merkittävästi vähentämään kustannuksia, jotka johtuvat laakerivioista tai sähkölaitteistojen osittaispurkausten aiheuttamista ongelmista. Kameran avulla löydät pienetkin paineilma- ja kaasuvuodot, jotka voivat aiheuttaa suuriakin kustannuksia. FLIR Si2 äänikamerassa yhdistyy huippuluokan suorituskyky, päätöksentekotuki, kalustonhallinta ja dataintegraatiomahdollisuudet.

Pitkälle kehitetty tunnistusominaisuus
Tunnistaa 5x pienemmät vuodot 4x pidemmältä etäisyydeltä. Havaitse, paikanna ja mittaa paineilma- ja kaasuvuodot sekä osittaispurkaukset. Tunnista ja kvantifioi pienet ja vaikeasti havaittavissa olevat viat jopa 200 metrin etäisyydeltä turvallisesti ja tehokkaasti.

Kamera paikantaa ja mittaa teollisuudessa yleisimmin käytettyjen paineistettujen kaasujen vuodot. Tunnistaa jopa 0,0032 l/min vuodot 3 bar järjestelmästä 2,5 metrin etäisyydeltä ja sisäänrakennettujen mittaus- ja kustannusanalyysityökalujen avulla näet reaaliajassa vuodon aiheuttamat vuosikustannukset. sis. paineilma, ammoniakki, vety, Co2, metaani, helium ja argon. Varhainen vuotojen paikannus parantaa turvallisuutta ja minimoi tarpeen hätäkorjauksille. Nopea ja tarkka vuotojen paikannus myös tehostaa paineilma- ja kaasujärjestelmien kunnossapitoa.

Laakerivikojen paikannus
Kameran avulla voidaan paikantaa myös viat laakereissa ja muissa mekaanisissa laitteissa. Paikanna laakeriviat ennen lopullista rikkoutumista – Säästä korjauskustannuksissa ja vähennä toiminnan keskeytyksiin kulunutta aikaa sekä paranna kunnossapidon tehokkuutta.

Osittaispurkausten paikannus, tunnistus ja luokitus
Näe ja tunnista ongelmat reaalisajassa. Kameraan sisäänrakennettu tekoäly ja analytiikka yhdessä 124 mikrofonin kanssa tunnistaa ja havaitsee jopa 30x pienemmät osittaispurkaukset. Kamera tunnistaa automaattisesti eri purkaustyypit (negatiivinen korona, positiivinen ja negatiinen korona, kelluva purkaus, pinta- tai sisäinen purkaus) ja antaa arvion mahdollisen vian vakavuudesta sekä toimenpide-ehdotuksen.

Automatiikka helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä
Auto Filter – Automaattisesti säätyvät ja optimoituvat suodattimet. Ei tarvetta säätää taajuusaluetta manuaalisesti. Tekoäly tunnistaa kuvattavan kohteen käyttämän taajuusalueen ja säätää sekä optimoi taajuusalueen automaattisesti, jolloin tarkkuus paranee ja kameran käyttö helpottuu.

Auto Distance – Automaattinen etäisyyden mittaus 5 m asti, nopeuttaa ja tarkentaa kuvaamista teollisessa ympäristössä, kun etäisyyttä ei tarvitse säätää muuttuvien kuvausetäisyyksien takia.

Markkinoiden kehittynein raportointiohjelmistotarjonta
Online: Analyysit ja raportointi pilvipalvelussa (FLIR Acoustic Viewer)

Offline: Kehittyneiden ja syvällisten analyysien sekä muokattavien raporttien teko työpöytäsovelluksella (FLIR Thermal Studio) – Yhdistä ääni- ja lämpökuva samaan raporttiin

LÖYDÄ ONGELMAT NOPEASTI

Havaitse osittaispurkaukset, paineilma- ja kaasuvuodot sekä mekaaniset viat helposti ja nopeasti sekä ja analysoi niitä välittömästi kameran älyn avulla.

MINIMOI YLIMÄÄRÄISET KUSTANNUKSET

Minimoi ylimääräiset tehtaan käyttökulut, laiteviat ja huoltoseisokki aikaa varmistamalla oikea ilmanpaine paineilmalaitteissa.


TEE TARKASTUKSET HELPOMMIN

Tällä yhdellä kädellä pidettävällä ja helppokäyttöisellä laitteella teet löydökset mutkattomasti

TEKNISET TIEDOT

Akustiset ominaisuudet

Si2-Pro Äänikamera – FLIR
Äänikamera osittaispurkausten, paineilma- ja kaasuvuotojen
sekä mekaanisten vikojen paikantamiseen

Akustinen mittaus 124 matalan kohinan MEMS-mikrofonia, reaaliaikainen äänen visualisointi
Tunnistuskynnys 20 kHz: -7 dB SPL
35 kHz: 4 dB SPL
50 kHz: 10 dB SPL
80 kHz: 36 dB SPL
100 kHz: 51 dB SPL
Vakavuusarviointi Automaattinen tekoälypohjainen vakavuusarviointi, mukaan lukien suositellut toimenpiteet
Katselukulma (FOV) 75° diagonal
Kaistanleveys 2 kHz – 130 kHz
Etäisyys 0,3 – 200 m
Vuotoluokitus 0,0032 l/min @ 2.5 m / 0,0044 l/min @ 6 m
Mitattavat kaasut Paineilma, ammoniakki, vety, hiilidioksidi, metaani, maakaasu, helium ja argon
PD mode Osittaispurkausten paikannaus
Mech mode Mekaanisten vikojen paikannus
Käyttöliittymä ja yleiset
Näyttö 1280 x 720, 5” kosketusnäyttö
Resistiivinen kosketusnäyttö, TFT LCD, MIPI DSI
Sisäänrakennettu työvalo LED työvalo, kaksiportainen kirkkauden säätö
Videokuvan resoluutio 1280 × 720
Kuvataajuus Kamera: 60 fps / Akustinen kuva: 30 fps
Zoom 8x digitaalinen zoom
Akku Li-Ion uudelleenladattava akku (RRC2054): 14.4 V DC, 3.45 Ah, 49.68 Wh
Suurin teho: 16.8 V DC, 5 A
Akunkesto 2,5 h (riippuen ympäriston olosuhteista ja
käytöstä
Latausaika 2 h
Suojausluokka IP54
Tallennus ja yhteydet
Langaton tiedonsiirto WiFi 2,4 GHz ja 5 GHz IEEE 802,11.b/g/n/ac langaton LAN
Sisäinen muisti Sisäinen 128 GB, Ulkoinen 8 GB USB ja Pilvipalvelutallennus
Ohjelmistopäivitykset OTA (Over-the Air) tai USB-yhteydellä
Toimituksen sisältö FLIR Si2 Äänikamera, Akku (2 kpl) , Akkulaturi, Virtajohto ja pistotulppa (4 kpl), Kaulahihna, Kova säilytyslaukku, Lisenssikortti: FLIR Si-series plugin (liitännäinen, FLIR Thermal Studio ohjelmistolle), USB Muistikortti
Toimittajan tuotenumero T912340
Sähkönumero 6707537