FLIR A50 & A70 -automaatiolämpökamerat tarjoavat avaimet käteen -ratkaisuja tehokkaaseen datan analysointiin

Päätöksenteossa usein keskitytään muutamaan avainasiaan, kun yritysten automaatioprosesseihin ollaan hankkimassa uutta laitteistoa; helppokäyttöisyyteen, hintaluokkaan, ominaisuuksiin ja mahdollisuuteen käyttää laitetta useissa järjestelmän kohdissa. Uudet A50- ja A70-lämpökamerat saa kolmella eri vaihtoehdolla, jolloin ne kattavat useiden eri alojen tarpeet valmistusteollisuudesta aina tiede- ja tutkimussovelluksiin asti – Smart Sensor, Image Streaming sekä Research & Development Kit. Lämpökamerat tarjoavat korkean ±2°C tai ±2% tarkkuuden, ovat pieniä ja kompakteja sekä omaavat IP66-luokituksen.

Lämpökamerat on varustettu 464 x 348 (A50) tai 640 x 480 (A70) pikselin resoluutiolla ja niitä voidaan käyttää erilaisiin tehtäviin; kunnossapidon valvonnassa maksimoimaan laitteiden käytettävyysaikaa ja minimoimaan kustannuksia, jotka aiheutuvat suunnitelluista huoltotoimenpiteistä tai varhaiseen palon havainnointiin työntekijöiden turvallisuuden parantamiseen ja materiaalien ja laitteiston suojaamiseen. Korkean ±2°C tai ±2% tarkkuuden ansiosta voidaan luottaa johdonmukaisiin lukemiin tietyllä aikavälillä tai vaihtelevien ympäristön olosuhteiden aikana.

Lämpökameroiden IP66-luokitus suojaa pölyltä, öljyltä ja vedeltä tehden kameroista ihanteellisia koviin teollisuusolosuhteisiin. Erityisesti siirrettäessä kameraa sovelluksesta toiseen kestävyydestä on erityistä hyötyä.

A50/A70 Smart Sensor

Smart Sensor -lämpökamerat on suunniteltu kunnossapidon valvontaan vähentämään tarkastuksiin menevää aikaa sekä parantamaan tuotannon tehokkuutta ja tuotteen luotettavuutta. Niissä on sisäänrakennettu älykäs mittausdatan analysointi, joka mahdollistaa lämpötilojen mittauksen ja analysoinnin helposti ja tehokkaasti kameran sisällä tarvitsematta siihen erillistä tietokonetta. A50/A70 Smart Sensor -lämpökamerat on helppo asentaa ja konfiguroida, ja niitä on helppo käyttää HMI/SCADA-järjestelmissä (REST API, MQTT ja Modbus master -toimintojen kanssa).

A50/A70 Image Streaming

Image Streaming -lämpökamerat on suunniteltu prosessin- ja laadunvalvontaan. Ne tehostavat prosessin läpimenoaikaa, parantavat tuotettavan tuotteen laatua sekä vähentävät käyttökustannuksia. GigE Vision- ja GenICam-yhteensopivuuden ansiosta lämpökamera voidaan yksinkertaisesti kytkeä tietokoneeseen ja valita haluttu ohjelmisto. Useimmissa tapauksissa A50/A70 Image Streaming -lämpökamera täydentää tuotteen virheitä tarkastavia konenäköjärjestelmiä osoittamalla tuotteissa esiintyviä lämpötilaeroja.

A50/A70 Research & Development Kit

Erityisesti tiede- ja tutkimuskäyttöön kehitetty Research & Development Kit tarjoaa helpon aloitusratkaisun lämpökuvaukseen korkeakoulujen sovelluksissa, materiaalitutkimuksissa sekä elektroniikka- ja puolijohdetutkimuksissa. Paketti sisältää Image Streaming Advanced -konfiguroidun version A50/A70-lämpökamerasta sekä FLIR Research Studio -ohjelmiston kameran ohjaamiseen, live-kuvan näyttämiseen, tallentamiseen sekä jälkikäsittelyyn.